Koledar dogodkov

sre
6. regionalno znanstveno srečanje za kvartarno geologijo
Okt 7 @ 8:00 – Okt 10 @ 18:00

Vabljeni na 6. regionalno znanstveno srečanje za kvartarno geologijo, ki se bo odvijalo od 7. do 10. oktobra 2020 v Ljubljani in širši regiji. Tema tokratnega srečanja je »Morja, jezera in reke«.

Srečanje je namenjeno raziskovalcem kvartarne geologije, geomorfologije, stratigrafije in sorodnih tematik. Primarno je namen srečanja ustvariti priložnost za izmenjavo izkušenj in izsledkov raziskav v Jadranski, Alpski, Dinarski in Panonski regiji, dobrodošli pa so tudi raziskovalci drugih regij. Tema srečanja bo predmet plenarnih predavanj in terenske ekskurzije. Udeležence vabimo, da na srečanju predstavijo svoje delo na temo srečanja ali preostale raziskave kvartarja.

Več informacij se nahaja v Prvem in Drugem obvestilu.

V imenu organizacijskega odbora,

Petra Jamšek Rupnik in Ana Novak

Sep
pon
Mednarodni geomorfološki kongres 2021
Sep 6 @ 7:58 – Sep 10 @ 8:58

Vabljeni k udeležbi in predstavitvi geomorfoloških raziskav na 10. mednarodnem gemorfološkem kongresu, ki bi potekal med 6. in 10. septembrom 2021 v Coimbri (Portugalska). Več informacij na spletni strani organizatorja in v 1. obvestilu.